• DecoCamper

    Uw camperspecialist!

  • DecoCamper

    Vakkundige ruitreparatie aan camper of caravan

  • DecoCamper

    Camperonderhoud, camperreparatie en APK

    Caravan- en camperbanden

Aircoservice voor uw camper.

De airco van uw camper zorgt voor een prettige binnentemperatuur, wat reizen in uw recreatievoertuig nog fijner maakt. Daarom wilt u natuurlijk wel dat dit systeem in optimale staat verkeert. Bij DecoCamper kunt u terecht voor aircoservice aan uw camper in Siddeburen. Wij zorgen voor een optimaal werkende camperairco.

Airco-onderhoud en -reparatie

Wanneer u een beroep op onze specialisten doet voor aircoservice aan uw camper, mag u vanzelfsprekend rekenen op een professionele werkwijze. Wij hebben jarenlange ervaring met campertechniek en kunnen u dan ook op alle gebieden van dienst zijn. Met onze aircoservice controleren en onderhouden we de airco van uw camper volledig. Hierbij kunt u aan dezelfde werkzaamheden denken als bij een aircoservice voor de auto, zoals het bijvullen van vloeistoffen, het controleren op lekkages en het nalopen van alle onderdelen. Daarnaast kunnen wij de airco repareren indien dit nodig is. Met andere woorden: wij bieden aircoservice aan uw camper van A tot Z!

Eerlijke en deskundige service

Hier bij DecoCamper staat goede service te allen tijde voorop. Vandaar dat wij u bijstaan met deskundige adviezen en we altijd met u meedenken. Mochten wij tijdens het controleren van de airconditioning bijvoorbeeld tegen een defect aanlopen, dan stellen wij u steevast op de hoogte voordat wij overgaan op aircoreparatie. Op die manier komt u niet plotseling voor extra kosten te staan. Tevens kunnen wij uw aircosysteem vervangen door een Maxxfan Deluxe, wat vele voordelen met zich meebrengt. Op de desbetreffende pagina leest u daar meer informatie over.

Vraag meer informatie of een afspraak aan door contact op te nemen met ons camperbedrijf. U bereikt ons via tel. 06-18620339 of het contactformulier op de website. DecoCamper is dé specialist in airco’s voor campers en helpt u zo spoedig mogelijk verder.

Contactformulier

Ons adres