• DecoCamper

    Uw camperspecialist!

  • DecoCamper

    Vakkundige ruitreparatie aan camper of caravan

  • DecoCamper

    Camperonderhoud, camperreparatie en APK

    Caravan- en camperbanden

Bij Mokum Auto kunt u terecht voor het kopen van verschillende betaalbare occasions in Siddeburen. Wij bieden u tweedehands auto’s in een goede staat voor een leuke prijs binnen Groningen. De voertuigen in ons aanbod zijn zeer geschikt als startersauto’s en variëren regelmatig. Op zoek naar een ander voertuig als een motor? Houd ook dan het assortiment occasions in de gaten!

Tweedehands startersauto’s in goede staat

Mokum Auto verkoopt enkel goedkope en betrouwbare gebruikte auto’s. Voordat we de wagen te koop zetten kijken we het voertuig eerst grondig na, geven we het nodigde onderhoud en voorzien we de auto van een APK. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen u van een geslaagde aankoop. Of u nu op zoek bent naar een Renault of een Fiat, ons aanbod varieert geregeld. Houd ons assortiment nauwlettend in de gaten als u niets wilt missen. Indien gewenst kunnen we zelfs een zoekopdracht voor u uitvoeren. Daarbij kunt u uw oude auto inruilen voor een van onze occasions in Siddeburen.

Occasions voor een goede prijs

Wij zijn u in de toekomst graag bij ons terug voor reparaties, controles en keuringen. Daarom doen wij er alles aan om u als klant tevreden te houden, zodat we u vast en zeker nog eens terugzien. Al onze occasions liggen tussen de 500 en 1500 euro. Woont u in Siddeburen, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Delfzijl, Haren of omgeving? Kom tijdens openingstijden of eventueel daarbuiten op afspraak langs voor een proefrit.

Wilt u meer informatie over de occasions in Siddeburen van Mokum Auto? Bel naar 085-2081239 of vul het contactformulier in op deze website. We helpen u graag verder.

Contactformulier

Ons adres