• DecoCamper

    Uw camperspecialist!

  • DecoCamper

    Vakkundige ruitreparatie aan camper of caravan

  • DecoCamper

    Camperonderhoud, camperreparatie en APK

    Caravan- en camperbanden

Over ons

DecoCamper is een gespecialiseerd camper reparatiebedrijf in Siddeburen opgericht in 2016 door Marcel Deegen.

Marcel is oprichter en eigenaar van het Camper reparatiebedrijf en werkt al ruim 8 jaar in de campertechniek en heeft de nodige ervaring opgedaan. Daarnaast is hij ook automonteur, heeft een 15 jaar lange ervaring met ruitvervanging en ruitreparatie en is schademonteur, plaatwerker en lasser.

Na jarenlange ervaring in de campertechniek heeft Marcel Deegen op 1 oktober 2016 DecoCamper opgericht, om alle camperaars kennis te laten maken met een goede kwaliteit en klantvriendelijkheid, klantgericht met open deuren en een goede prijs. Perfectie wordt nagestreeft. Geen problemen, maar oplossingen is het sleutelwoord voor DecoCamper.

Wij onderscheiden ons doordat alles wat uw camper nodig heeft, bij ons verkrijgbaar is. Van reparatie in de camper, opbouw van alle accesoires, het onderstel, bandenservice, aircoservice of het motorische gedeelte en de APK keuring. Alles onder 1 dak!

Uw camper is in goede handen en alles zal in overleg met u gedaan worden, u zal nooit voor onnodige verrassingen komen te staan.

Contactformulier

Ons adres