• DecoCamper

    Uw camperspecialist!

  • DecoCamper

    Vakkundige ruitreparatie aan camper of caravan

  • DecoCamper

    Camperonderhoud, camperreparatie en APK

    Caravan- en camperbanden

Mokum Auto: uw autogarage in Siddeburen

Welkom bij Mokum Auto, uw vakkundige autogarage in Siddeburen. Ons allround service bedrijf is hét adres voor auto-onderhoud, autoreparaties, bandenservice en autokeuringen binnen Groningen. Bij ons staan kwaliteit, een uitstekende dienstverlening en persoonlijke aandacht tegen een scherpe prijs te allen tijde centraal. Mokam Auto’s is meer dan alleen auto’s.

Betrouwbare en professionele autoservices

Ons jonge en dynamische autobedrijf staat sinds 2015 voor u klaar om u te helpen met diverse autoservices. We zitten al jarenlang in het vak en hebben de nodige kennis en kunde in huis om uw voertuig zorgvuldig onder handen te nemen. Of het nu om een personenauto of bedrijfswagen gaat; wij zijn gespecialiseerd in alle soorten auto’s. Zelfs als het een oldtimer betreft. Onze passie voor auto’s en oldtimers laten we goed tot uiting komen tijdens ons werk. Bij onze autogarage in Siddeburen bent u dan ook aan het juiste adres voor een nette afwerking en een efficiënte aanpak. Naast de standaard services kunt u bij ons terecht voor het inruilen of het verkopen van uw auto en het kopen van goedkope en betrouwbare occasions. Daarbij bieden wij een professionele autopoetsservice ter bescherming van uw lak.

Openingstijden

Maandag 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag 08:30 – 17:30 uur
Woensdag 08:30 – 17:30 uur
Donderdag 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag 09:00 – 14:00 uur
Zondag Gesloten
 

Wij zijn elke maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 – 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 – 14:00 uur. Voor afwijkende tijden kunt u altijd bellen. We zijn flexibel en helpen u tevens graag ’s avonds of in het weekend. Eventueel kunnen we uw auto in overleg bij u ophalen en terugbrengen in Siddeburen, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Delfzijl, Haren of omgeving wanneer u niet in de gelegenheid bent dit zelf te doen.

Geïnteresseerd in Mokum Auto als uw autogarage in Siddeburen? Bel naar 085-20811239 voor het maken van een afspraak. Via het contactformulier kunt u eventueel vragen stellen. We helpen u met genoegen verder.

Contactformulier

Ons adres