• DecoCamper

    Uw camperspecialist!

  • DecoCamper

    Vakkundige ruitreparatie aan camper of caravan

  • DecoCamper

    Camperonderhoud, camperreparatie en APK

    Caravan- en camperbanden

Heeft u een barst of sterretje in de voorruit van uw auto? Schakel de hulp in van Mokum Auto voor uw professionele autoruitreparatie in Siddeburen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze passie voor auto’s zijn wij in staat om ruiten van alle soorten personenauto’s en bedrijfswagens te repareren en eventueel te vervangen binnen Groningen.

Autoruit laten repareren

De weg opgaan met een kapotte autoruit is in veel gevallen gevaarlijk: de ruit kan springen of beperkt uw zicht op de weg. Het is zelfs verstandig om een klein sterretje op kort termijn te laten repareren om verder doorscheuren te voorkomen. Zo bespaart u onnodige kosten op langer termijn. Het laten vervangen van uw autoruit is een duur grapje en wilt u liever voorkomen. Wij staan daarom voor u klaar om tijdig uw krassen te polijsten of uw sterretje op te vullen. Omdat wij een kleinschalig en onafhankelijk autobedrijf zijn, kunnen we de ruitschade tegen een laag tarief voor u herstellen. Daarbij beschikken we over de benodigde apparatuur, kennis en kunde om uw autoruiten op een deskundige wijze te repareren.

Autoruit laten vervangen

Is de schade in uw ruit groter dan een 2 euromunt of heeft u een beschadiging in een andere ruit dan de voorruit? Dan kan het betreffende autoraam niet meer gerepareerd worden en moet uw autoruit worden vervangen. Mokum Auto haalt de autoruit er vakbekwaam uit en plaatst de nieuwe er nauwkeurig in. We laten de auto na het vervangen even met rust, zodat de kit goed kan drogen. Aan het einde van de dag kan uw wagen weer veilig de weg op.

Wilt u binnen Siddeburen, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Delfzijl, Haren of omgeving gebruik maken van onze autoruitreparatie in Siddeburen? Maak uw afspraak door te bellen naar 085-2081239. Via het contactformulier kunt u al uw vragen stellen.

Contactformulier

Ons adres