• DecoCamper

    Uw camperspecialist!

  • DecoCamper

    Vakkundige ruitreparatie aan camper of caravan

  • DecoCamper

    Camperonderhoud, camperreparatie en APK

    Caravan- en camperbanden

Mokum Auto staat voor u klaar om uw vakkundige autoreparatie in Siddeburen te realiseren tegen een scherpe prijs. We zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten personenauto’s en kleine bedrijfswagens binnen Groningen. Te allen tijde garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.

Auto vakkundig laten repareren

In onze goed uitgeruste werkplaats bent u te allen tijde welkom voor kleine en grote reparaties aan uw wagen. Of het nu om het vervangen van uw accu, interieurfilter en schokbreker of het repareren van uw airco, remmen en uitlaat gaat, onze specialisten zijn van alle markten thuis. Vaak kunnen wij diezelfde dag nog aan de benodigde auto-onderdelen komen, waardoor u een dag later alweer onderweg bent met uw auto. Als we tijdens de autoreparatie in Siddeburen tegen kwalijke zaken aanlopen, nemen we eerst contact met u op om de kosten te bespreken voordat we met het herstel aan de slag gaan. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij zijn tevens gespecialiseerd in oldtimers.

Auto-onderhoud en auto APK klaar laten maken

Wilt u zo veel mogelijk kosten besparen? Dan raden wij aan om uw reparatie met uw klein of groot auto-onderhoud te laten uitvoeren. Met onze onderhoudsbeurten zorgen we voor een optimale en betrouwbare staat van uw auto. Zo vergroot u uw veiligheid en voorkomt u onnodige reparaties in de toekomst. Wilt u zeker weten dat uw voertuig de keuring doorkomt? Laat bij uw auto APK klaar maken bij Mokum Auto.

Woont u in Siddeburen, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Delfzijl, Haren of omgeving en heeft u interesse in onze autoreparatie in Siddeburen? U kunt bellen naar 085-2081239. Vul het contactformulier in voor het opvragen van meer informatie. We nemen spoedig contact met u op.

Contactformulier

Ons adres