• DecoCamper

    Uw camperspecialist!

  • DecoCamper

    Vakkundige ruitreparatie aan camper of caravan

  • DecoCamper

    Camperonderhoud, camperreparatie en APK

    Caravan- en camperbanden

Zonnepanelen

Duurzaamheid staat tegenwoordig steeds hoger in het vaandel. Veel mensen kiezen daarom ook voor zonnepanelen. Maar wist u dat u deze niet alleen op uw woning kunt laten monteren, maar tevens de optie tot zonnepanelen voor uw camper heeft? Een zonnepaneel op uw camper genereert tijdens uw reis en uw verblijf zelf stroom. Met zonnepanelen op uw camper bespaart u dus flink op kosten, wat zonnepanelen op uw camper een ideale en milieubewuste investering maakt. DecoCamper installeert graag NDS daglichtpanelen op uw camper.

Bekijk hier het complete aanbod van NDS

 

NDS Blacksolar zonnepanelen

De nieuwe lijn zonnepanelen van NDS zijn de BLACKSOLAR zonnepanelen. Een stap voorwaarts in zonne-energie. Deze zonnepanelen zijn geheel zwart en vangen hierdoor meer zonne-energie, zelfs bij matig licht zoals tijdens zonsopkomst en -ondergang produceren ze meer elektriciteit dan de standaard modules. De NDS BLACKSOLAR modules worden met zeer efficiënte monokristallijne cellen gemaakt en met grondstoffen die geschikt zijn voor dit speciale ontwerp, waardoor de prestaties optimaal zijn en efficiënt zijn.

Daarnaast zijn de modules voorzien van een speciale montagebeugel, die door NDS ontworpen en gepland zijn om te zorgen voor een snelle en veilige installatie. De BLACKSOLAR modules voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsgordel en garanderen zelfs in moeilijke klimatologische omstandigheden langdurige betrouwbaarheid. 

 

Contactformulier

Ons adres